Általános kereskedelmi feltételek

Közvetlen vásárlás

A listán szereplő hanglemezek megvásárolhatóak az üzletben (Budapest VII, Kertész u. 42., nyitvatartás: hétfő-péntek 12:00 - 19:00 óráig, szombaton 9:00 - 13:00 óráig). Tekintettel arra, hogy a hanglemezek túlnyomó többsége használt, nyomatékosan kérjük, hogy a hanglemez állapotáról, lejátszhatóságáról a vásárlás előtt győződjön meg. A megvásárolt hanglemezek visszavételére semmilyen esetben nincs lehetőség.

Megrendelés

A hanglemezek megrendelése a "Kosár" menüpontban leírtak szerint történhet. A megrendelést követően az Ön által megadott E-Mail címre visszaigazolást küldünk Önnek, ami valamennyi, a lebonyolítással kapcsolatos információt tartalmaz.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a hanglemezek ára a postai költségeket nem tartalmazza, azokról csomagküldés esetében a Költségek menüpontban tájékozódhat.

Mivel a hanglemezek listáját hetente frissítjük, így előfordulhat, hogy az Ön által kiválasztott hanglemez már eladásra került. Kérjük, hogy a visszaigazolást megelőzően semmilyen formában ne küldjön pénzt.

Amennyiben bármilyen kérdés merülne fel, rendelkezésére állunk a laciba@turbom.hu címen.

Csomagküldés

A listán szereplő hanglemezek megvásárolhatóak postai úton. A postai úton megrendelt hanglemezek árát azok elküldése előtt ki kell fizetni. A fizetés történhet rózsaszín postai utalványon, banki átutalással, bankszámlára történő készpénzbefizetéssel. A fizetéshez szükséges címet és adatokat a megrendelést követően küldött visszaigazolás tartalmazza. Kérjük, hogy a visszaigazolást megelőzően semmilyen formában ne küldjön pénzt.

Kockázat

A hanglemezek postai küldeményként való feladása a vevő kockázatára történik. A hanglemezek biztonságos, jól bevált csomagolásban kerülnek feladásra.

Hanglemezek állapota

A hanglemezek és lemezborítók állapotának jelölése a nemzetközileg elfogadott jelölésrendszer alapján történik. A postai úton értékesített hanglemezek esetében kérjük, hogy a vásárlás előtt az alábbi ismertetőt figyelmesen olvassa el, mert a megvásárolt hanglemezek visszavételére semmilyen esetben nincs lehetőség.

A teljes állapotskála


Tájékozódás az oldalakon

Lemezek menüpont

Ebben a menüpontban tekinthető meg az eladásra kínált hanglemezek listája. A listában a hanglemezek (előadó - album cím - kiadó ország - borító állapot - lemez állapot - Ft ár) adatai láthatóak. Az előadó nevére kattintva külön listázható az adott előadó valamennyi kapható nagylemeze.

Kijelölés vásárlásra

A megvásárolni kívánt hanglemezt a sor végén látható bevásárlókosárra kattintva lehet kijelölni megvételre. A bevásárlókosárba helyezés nem jelent megrendelést, csak a válogatást segíti elő. A kijelölt hanglemez a kosár menüpontra lépve törölhető.

Lehetséges keresési feltételek:

Kosár menüpont

A kosár menüpontban megtekintheti a megvásárlásra kijelölt hanglemezek összesítését. Amennyiben a kijelölt hanglemezt mégsem kívánja megvásárolni, a "kidob" oszlopban szereplő ikonra kattintva azt a listából eltávolítja. A megvásárolni kívánt hanglemezeket a e-mail cím és telefonszám megadását követően a "Megrendelem" ikonra kattintva rendelheti meg.