Általános feltételek

Általános kereskedelmi feltételek

Közvetlen vásárlás

Üzletünkben önkiszolgáló értékesítés folyik, ezért kérjük a kedves vásárlókat, hogy a lemezeket gondosan vizsgálják meg.

Sajnos, mivel használt lemezekről van szó, azokat a vásárlás után semmilyen esetben sem tudjuk visszavásárolni, vagy kicserélni.

Megrendelés

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS CSAK POSTAI ÚTON MEGOLDHATÓ!

A listán szereplő hanglemezek – a dobozos kiadványok kivételével – megvásárolhatóak postai úton is, házhoz szállítással. A hanglemezek biztonságos, jól bevált csomagolásban kerülnek elküldésre.

A hanglemezek megrendelése a “Kosár” menüpontban leírtak szerint történhet. A megrendelést követően az Ön által megadott e-mail címre visszaigazolást küldünk Önnek, ami valamennyi, a lebonyolítással kapcsolatos információt tartalmaz. A fizetés történhet rózsaszín postai utalványon, banki átutalással vagy bankszámlára történő készpénz befizetéssel.

A megrendelés visszaigazolása kizárólag a megrendelt lemezek tényleges meglétének és állapotának ellenőrzése után kerül elküldésre, önkiszolgáló bolt lévén ezt minden esetben betartjuk. Kifejezetten kérjük a visszaigazolást sürgető üzenetek mellőzését, a megrendelések visszaigazolása csak nyitvatartási időben lehetséges.

A dobozos kiadványokat és a tartozékokat (tasakok, védőfóliák) postai úton nem tudjuk küldeni.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a hanglemezek ára a szállítási költségeket nem tartalmazza, azokról csomagküldés esetében a Költségek menüpontban tájékozódhat.

A megrendelt hanglemezeket a vételár beérkezését követő 1-5 munkanapon belül tudjuk átadni postára adni, postázási napok: hétfő és péntek.

A kézbesítés időpontját sajnos nem tudjuk befolyásolni, a csomag pillanatnyi helyzete a csomag száma alapján megtekinthető a Magyar Posta honlapján.

Mivel a hanglemezek listáját hetente frissítjük, így előfordulhat, hogy az Ön által kiválasztott hanglemez már eladásra került.

Amennyiben bármilyen kérdés merülne fel, rendelkezésére állunk a laciba@turbom.hu címen.

Szállítási költségek

SZÁLLÍTÁS CSAK POSTAI ÚTON MEGOLDHATÓ!

Magyarországra hanglemezt csak postai csomagként tudunk szállítani (mérete miatt), 2.200 Ft/csomag áron.

Külföldre a magyar postával vagy EU tagország esetén a DPD futárszolgálattal szállítunk lemezeket, a mindenkor érvényes díjszabás szerint.

Tájékozódás az oldalakon

Lemezek menüpont

Ebben a menüpontban tekinthető meg az eladásra kínált hanglemezek listája. A listában a hanglemezek (előadó – album cím – kiadó ország – borító állapot – lemez állapot – Ft ár) adatai láthatóak.

Kijelölés vásárlásra

A megvásárolni kívánt hanglemezt a sor végén látható sárga ikonra kattintva lehet kijelölni megvételre. A bevásárlókosárba helyezés nem jelent megrendelést, csak a válogatást segíti elő. A kijelölt hanglemez a kosár menüpontra lépve törölhető.

Lehetséges keresési feltételek:

  • A legördülő listákból választhat előadó, műfaj vagy kiadás szerint.
  • Megadott részlet szerinti teljes lista (pl. “abb” részlet esetében Abba, Black Sabbath, …)

Kosár menüpont

A kosár menüpontban megtekintheti a megvásárlásra kijelölt hanglemezek összesítését. Amennyiben a kijelölt hanglemezt mégsem kívánja megvásárolni, a lemez előtti ’x’ ikonra kattintva azt a listából eltávolítja. A megvásárolni kívánt hanglemezeket a e-mail cím és telefonszám megadását követően a “Megrendelés elküldése” ikonra kattintva rendelheti meg.