Általános feltételek

Általános kereskedelmi feltételek

Vásárlás a boltban

Üzletünkben önkiszolgáló* értékesítés folyik, a listában szereplő lemezek nyitvatartási időben megvásárolhatók.

Üzletünkben készpénzes fizetés mellett lehetőséget biztosítunk elektronikus fizetésre is, az OTP Simple Pay alkalmazáson keresztül.

Személyes vásárlás esetén megkérjük a kedves vásárlókat, hogy a lemezeket gondosan vizsgálják meg.

Tekintettel arra, hogy használt hanglemezeket árusítunk, azokat a vásárlás után semmilyen esetben nem tudjuk visszavásárolni, vagy kicserélni.

A „semmilyen eset” alól semmilyen esetben nem tudunk kivételt tenni.

———————————————

*Önkiszolgáló = olyan áruház (kereskedés), amelyben az árut a vevők elárusító közvetítése nélkül maguk választják ki, és veszik magukhoz, az ellenértéket pedig a pénztárba fizetik be.

Megrendelés

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS CSAK POSTAI ÚTON MEGOLDHATÓ!

Azoknak a kedves érdeklődőknek, akik a nem a boltban kívánják átvenni a kiválasztott hanglemezeket, lehetőséget biztosítunk a listán szereplő hanglemezek – a dobozos kiadványok kivételével – megvásárlására postai úton is, házhoz szállítással.

A hanglemezek biztonságos, jól bevált csomagolásban kerülnek elküldésre.

A hanglemezek megrendelése a “Kosár” menüpontban leírtak szerint történhet. A megrendelést követően az Ön által megadott e-mail címre visszaigazolást küldünk Önnek, ami valamennyi, a lebonyolítással kapcsolatos információt tartalmaz. A fizetés történhet banki átutalással vagy bankszámlára történő készpénz befizetéssel.

A megrendelés visszaigazolása kizárólag a megrendelt lemezek tényleges meglétének és állapotának ellenőrzése után kerül elküldésre, önkiszolgáló bolt lévén ezt minden esetben betartjuk.

A megrendelések visszaigazolása csak nyitvatartási időben (kedd-szerda-csütörtök-péntek 12.00 – 19.00 óra) lehetséges.

Fentiek miatt kifejezetten kérjük mellőzni a visszaigazolást sürgető üzeneteket vagy a megrendelések többszöri elküldését.

A dobozos kiadványokat és a tartozékokat (tasakok, védőfóliák) postai úton nem tudjuk küldeni.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a hanglemezek ára a szállítási költségeket nem tartalmazza.

A megrendelt hanglemezeket a vételár beérkezését követő pénteki napon tudjuk postára adni.

A kézbesítés időpontját sajnos nem tudjuk befolyásolni, a csomag pillanatnyi helyzete a csomag száma alapján megtekinthető a Magyar Posta honlapján.

A Magyar Posta nem vállal kézbesítést GLS, DPD, Foxpost vagy egyéb futárszolgálatok által működtetett átvevő pontokra.

Ha a házhoz szállítás nem megfelelő, javasoljuk a csomagot postán maradóként kérni, vagy posta automatába vagy PostaPontra címeztetni.

Igény esetén vállaljuk Foxpost automatán keresztül is a feladást.

Mivel a hanglemezek listáját hetente frissítjük, így előfordulhat, hogy az Ön által kiválasztott hanglemez már eladásra került.

Amennyiben bármilyen kérdés merülne fel, rendelkezésére állunk a laciba@turbom.hu címen.

Szállítási költségek

SZÁLLÍTÁS

Magyarországra hanglemezt csak postai csomagként tudunk szállítani (mérete miatt levélként nem veszi fel a Posta), kezelést és csomagolást is beleszámítva, egységesen 3.000 Ft/csomag áron.

Igény esetén vállaljuk a csomag Foxpost automatában történő feladását is, másik automatába történő szállítás esetén, kezelést és csomagolást is beleszámítva, egységesen 2.000 Ft/csomag áron.

Külföldre a magyar postával szállítunk lemezeket, a mindenkor érvényes díjszabás szerint.

Tájékozódás az oldalakon

Lemezek menüpont

Ebben a menüpontban tekinthető meg az eladásra kínált hanglemezek listája. A listában a hanglemezek (előadó – album cím – kiadó ország – borító állapot – lemez állapot – Ft ár) adatai láthatóak.

Kijelölés vásárlásra

A postai úton megvásárolni kívánt hanglemezt a sor végén látható sárga ikonra kattintva lehet kijelölni megvételre. A bevásárlókosárba helyezés nem jelent megrendelést, csak a válogatást segíti elő. A kijelölt hanglemez a kosár menüpontra lépve törölhető.

Lehetséges keresési feltételek:

  • A legördülő listákból választhat előadó, műfaj vagy kiadás szerint.
  • Megadott részlet szerinti teljes lista (pl. “abb” részlet esetében Abba, Black Sabbath, …)

Kosár menüpont

A kosár menüpontban megtekintheti a postai úton megvásárolni kívánt hanglemezek összesítését. Amennyiben a kijelölt hanglemezt mégsem kívánja megvásárolni, a lemez előtti ’x’ ikonra kattintva azt a listából eltávolítja. A megvásárolni kívánt hanglemezeket a e-mail cím és telefonszám megadását követően a “Megrendelés elküldése” ikonra kattintva rendelheti meg.